Over EMDR Zuid

Image

Over EMDR Zuid 

Eigenaar van EMDR Zuid is Indra Spierts. 

         drs. Indra Spierts                                                                                                                                                                                                                                    


Indra Spierts is  door EMDR Europe gecertificeerd als zowel EMDR Volwassen als EMDR Kinder- en Jeugd trainer. Als EMDR supervisor en GZ Psycholoog, Kinder-  & Jeugdpsycholoog en Arbeids- & Organisatiepsycholoog is zij sinds ruim 20 jaar  werkzaam binnen de Geestelijke gezondheidszorg als behandelaar.

“Waarom zijn alle cursussen altijd zo ver rijden voor ons”, kreeg ze vaak te horen van cursisten als ze les aan het geven was in het Noorden, Oosten of Westen van het land. Waarom eigenlijk zo weinig aanbod in het Zuiden van het land? Het idee voor EMDR zuid werd geboren. Indra bundelde haar ervaring, expertise en enthousiasme met enkele mensen uit haar netwerk en EMDR Zuid werd opgericht. Indra is van mening dat een training een feestje moet zijn, zowel qua kwaliteit van de training als ook de kwaliteit van de locatie waar les gegeven wordt.

De missie van EMDR Zuid; praktijkgerichte, kwalitatief goede, enthousiaste en betaalbare trainingen en workshops aanbieden voor psychologen, orthopedagogen en andere hulpverleners in (Zuid) Nederland.

Indra Spierts heeft haar opleiding Kinder- en Jeugdpsychologie en Communicatie en Voorlichting genoten aan de Katholieke Universiteit Brabant te Tilburg. Ze is jarenlang als  psycholoog werkzaam geweest in de residentiele en ambulante Jeugdzorg, daarnaast heeft zij als GZ psycholoog  en Kinder- en Jeugdpsycholoog jarenlang ervaring opgedaan in het behandelen van kinderen- jeugdigen en volwassenen en is zij gespecialiseerd in EMDR. Zij heeft al 15 jaar een eigen praktijk in Brabant. Sinds vele jaren is zij actief als EMDR Europe Supervisor en EMDR Europe Trainer van zowel Volwassenen als Kinderen en Jeugdigen.

Indra heeft veel praktijkervaring en weet die ook met veel enthousiasme over te brengen in haar trainingen. Een training volgen bij EMDR Zuid betekent dat je kunt verwachten dat er afgestemd wordt op de praktijk dankzij haar persoonlijke ervaring in jeugdzorg en volwassenen zorg.